PTC-uri

by , under Uncategorized

Cum sa faci bani pe net cu PTC-uri

 

Site-urile PTC reprezinta o modalitate de a face bani pe net fara investitii la indemana oricui. Nu necesita cunostinte avansate si nici un fel de investitie. Dupa ce iti vei crea contul gratuit pe fiecare dintre ele, site-ul PTC iti va pune la dispozitie un anumit numar de reclame sau linukuri catre site-uri zilnic si te va plati pentru fiecare click facut de tine. Suna foarte usor, nu? Asa si este.

 

In plus, toate site-urile PTC iti vor oferi posiblitatea sa-ti cooptezi prietenii si sa castigi de pe urma lor fara ca veniturile lor sa fie afectate. In functie de sistemul fiecarui site, vei primi un anumit procent din suma castigata de prietenii tai sau suma pe care o vei primi pentru clikurile tale va creste substantial.

 

Fiecare site PTC are politicle sale si modalitatile de plata. In general vei avea o lista cu sumele pe care le poti primi pentru clikuri, promotii, concursuri si alte activitati. Dupa ce vei atinge suma de bani minima pentru retragere, vei putea beneficia de de acesti bani prin intermediul bancii tale virtuale sau a procesatorului de plati (in general PayPal).

 

PTC-urile nu te vor imbogati peste noapte, dar ele reprezinta o sursa aproape sigura de venit. De aceea iti recomandam sa te inscrii pe cat mai multe site-uri PTC posibile. Nu avem nici o legatura cu site-urile pe care le recomandam, dar ele au fost verificate de catre noi. Pana acum am primit plati de la fiecare dintre ele.

 

Pentru ca de cele mai multe ori site-urile PTC iti permit sa dai click pe un anumit numar de reclame zilnic nu vei putea depasi o anumita suma decat daca platesti pentru a deveni membru premium. Pentru a putea evita acest lucru, sfatul nostru este sa te inscrii pe toate site-urile recomandate de catre noi. Astfel vei putea beneficia de mai multe oportunitati de a face bani zilnic, dar raspandite pe mai multe site-uri. Chiar daca teoretic vei primi banii la fel de repede ca si cum ai fi inscris pe un singur site, de aceasta data vei primi banii de la toate site-urile in acelasi timp sau in functie de evolutia soldului tau pe fiecare.

 

Consulta lista de mai jos pentru a vedea care sun site-urile PTC recomandate de catre noi sau da click pe ele in meniul principal.