Bani pe Internet cu adverbux

by , under Uncategorized

Cum sa faci bani pe net usor

Pe langa serviciile clase ale unui PTC, Adverbux iti mai pune la dispozitie alte cateva metode unice de a face bani pe net fara investitii.

Cum sa faci bani pe net cu Jocuri Platite. Aici poti sa joci jocuri si sa castigi bani. Trebuie doar sa joci un joc flash, sa te asiguri ca ai depasit scorul minim necesar si sa-ti inscrii scorul. Banii vor fi creditati instant in contul tau! Ai o suma zilnica maxima de bani pe care o poti castiga, asa ca va trebui sa intri zilnic pentru a beneficia de ea.

Reclame de actiune automata. Da click pe linkul oferit si executa actiunea ceruta imediat sub adresa advertiserului. De obicei este vorba de actiuni gen inregistrare pe un site/ completeaza acet chestionar. Dupa ce finalizezi, apesi pe butonul FINISH de langa reclama. Va trebu isa completezi o fraza aratata pe site-ul advertiserului din motive de securitate. Trebuie doar sa completezi cuvintele lipsa si vei primi 10 centi instant!

Reclame de actiune manuala. Acestea sunt similare cu cele automate, dar necesita si mai putina munca din partea ta! Apasa pe Begin Ad si fa ce-ti cere advertiserul. Dupa ce ai terminat, intoarce-te pe pagina ta si marcheaza sarcinile indeplinite. Atunci advertiserul va verifica si se va asigura ca ai facut sarcina corect si atunci vei fi creditat. Aceasta este cea mai buna modalitate de a face bani pe net cu acest site! Poti cu usurinta sa castigi 10-20 dolari zilnic!

Oferte. Acestea sunt in principal chestionarepe care le poti completa pentru bani in plus. Dureaza de obicei aproape o saptamana pentru a primi banii. Trebuie doar sa dai click pe linkul pus la dispozitie si sa urmezi indrumarile. Dupa ce ai terminat, trebuie sa te intorci pe Adverbux si sa marchezi actiunile ca fiind terminate. Daca informatiile completate sunt valide, vei primi banii in maxim o saptamana.

Daca vrei sa incepi sa faci bani pe net cu Adverbux, apasa linkul urmator pentru a te inscrie.